Despre

Salut, numele meu este Daniel, am 24 de ani și îți urez bun venit pe blogul meu. Acest blog a fost creat din dorința de a călători, o dorință pe care am avut-o pentru prima dată în urmă cu mulți ani. Deși Travellor este un proiect care are deja o vechime de trei ani, acesta nu s-a ridicat la standardele pe care mi le-am propus, dar cu toate acestea am continuat să lucrez la acest proiect și bineînțeles voi continua să o fac și de acum înainte.

Îmi place să hoinăresc prin lume, fie că e vorba de un sat cu 10 locuitori sau de un oraș cu trei sute de mii. Cu toate că majoritatea celor pe care îi cunosc sunt fie cu familii, fie au pe cineva alături și au planuri să își ia viața mai în serios, am preferat să fac ceea ce am crezut eu că e mai bine, sau mai bine zis, ceea ce am crezut că îmi place cel mai mult. Iar ceea ce îmi place mie cel mai mult poate fi observat aici, pe această pagină. Proiectul este unul în desfășurare, numeroase postări urmând a fi incluse pe acest blog.

Istoria acestui proiect începe în anul 2016, când în data de 3 Iulie am creat o pagină asemănătoare numită Travel To Photograph. Unele postări de pe această pagină, mai ales cele din Iulie 2016, sunt preluate de pe TTP. O lună și jumătate mai târziu am lansat ceea ce urma să devină Travellor Project. Inițial, Travellor a avut un caracter de blog, fiind o pagină bilingvă, tradusă și în limba engleză. În August 2017, acesta a primit aspectul unei galerii de imagini, aspect care a continuat pană în data de 30 Decembrie 2018 când am lansat prima versiune a acestui proiect, din nou în varianta unui blog. În toamna lui 2019 am decis să revin din nou la versiunea de galerie de imagini, versiune care este valabilă și în prezent.

După cum spuneam și înainte, proiectul este unul în desfășurare. De aceea vă invit să îmi trimiteți sugestiile voastre folosind pagina de contact sau de ce nu, formularul pentru comentarii.

Cu stimă,
Daniel "Travellor"

Membri

Daniel B. (TTP: 03.07.2016 - 27.08.2016 / TRV: 27.08.2016 - prezent) - Este singurul membru care a rămas activ în cadrul proiectului de la începuturile sale până în prezent. Inițial a creat Travel To Photograph ca mai apoi să relanseze proiectul sub denumirea de Travellor. El se ocupă de toate aspectele paginii, de la poze și călătorii până la scrierea de postări. 
 
Foști membrii

Bogdan R. (TRV: 27.05.2020 - 02.08.2020) - a fost unul dintre membrii noi ai proiectului care a participat la realizarea unui număr mic de expediții pentru Travellor. Primele călătorii au avut loc preponderent în zona localității Târnova. Ultima călătorie avut loc în data de 02 August 2020. 

Larisa B. (TRV: 27.05.2020 - 02.08.2020) - a fost cel de-al doilea membru nou al Travellor Project. A participat până în luna August la realizarea unui număr mic de expediții, primele având loc în zona localității Târnova. Ultima călătorie a avut loc în data de 02 August 2020.

Alex C. (TTP: 03.06.2016 - 27.08.2016 / TRV: 27.08.2016 - 11.12.2016) - A participat la realizarea unui număr mai însemnat de călătorii, atât pentru Travel To Photograph cât și pentru Travellor. În urma trecerii de la TTP la Travellor și a schimbării modului de postare, multe dintre călătoriile respective au fost omise sau refăcute. Câteva expediții au avut loc în zona Revetiș-Joia Mare-Dieci-Laz dar și în zona Aradului. Ultima călătorie efectuată a avut loc în data de 11 Decembrie 2016.   

Eduard F. (TTP: 07.07.2016 - 27.08.2016 / TRV: 27.08.2016 - 15.09.2016) - A participat la realizarea de călătorii în primele săptămâni de existență ale Travel To Photograph, perioada Iulie-August 2016. Prima călătorie a avut loc în data de 7 Iulie 2016. A realizat și o expediție minoră pentru Travellor în Septembrie 2016. În urma trecerii de la TTP la Travellor și a schimbării modului de postare, multe dintre călătoriile respective au fost omise sau refăcute. Toate expedițiile au avut loc în zona Revetiș-Joia Mare-Dieci-Laz. Ultima călătorie efectuată a avut loc în data de 15 Septembrie 2016.
   
Alte proiecte

Travellor Trains

Lansare: August 2017

Proiect care are ca scop prezentarea de videoclipuri feroviare, acestea incluzând trenuri, gări, linii de cale ferată, etc. cunoscut fiind pe YouTube cu denumirea menționată anterior. Deschiderea inițială a acestuia a avut loc în luna august 2017, dar o atenție sporită a primit abia din ianuarie 2018. În luna decembrie 2018, proiectul este închis, moment în care și proiectul Travellor Project a intrat în repaus din cauza iernii. În ianuarie 2019 are loc redeschiderea acestuia ca și versiune blog, dar o lună mai târziu este închis din nou și înglobat în Travellor Project. După mai multe încercări de redeschidere a proiectului, cu perioade scurte de activitate, acesta a fost redeschis ca pagină de Instagram în August 2019 iar mai târziu a fost redeschis și canalul de Youtube care este și în prezent activ.


Link-uri: YouTube; Blogger; Instagram

The Photo Sessions Project

Lansare: Noiembrie 2017

Singurul proiect care nu a fost influențat în totalitate de către Travellor, acesta având ca scop realizarea de sesiuni foto, tip portret, majoritatea acestor sesiuni fiind realizate în natură. Din cauza numărului scăzut de ședințe și a interesului la fel de scăzut din partea publicului, proiectul este în marea majoritate a timpului inactiv.
  
Link-uri: Instagram; Blogger 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu